+316 21669639info@douma-dewit.nl

Over ons

Douma de Wit & Partners

Douma de Wit & Partners is een netwerkorganisatie opgericht door Tjeerd Douma en Richard de Wit. Inmiddels zijn verschillende partners via hun eigen bedrijf aan Douma de Wit & Partners verbonden. Alle medewerkers zijn senior-adviseur of projectmanager en hebben jarenlange ervaring binnen bedrijfsleven, overheid en onderwijs. Samenwerken betekent voor ons het zoeken en investeren in relaties met andere bedrijven en organisaties. Niet alles zelf willen doen, maar zoeken naar de “best match” voor de klant. Een integrale aanpak is voor ons essentieel van het implementeren van informatiesystemen. Je mag en kunt niet op een eiland werken, daar is de materie eenvoudigweg te complex voor. Met onze partners creëren wij toegevoegde waarde in een samenwerkingsverband. Hierin wordt onderlinge kennis en ervaring uitgewisseld en ondersteunen we elkaar bij het uitvoeren van opdrachten. Dit realiseren we onder meer door elkaar advies te geven, het organiseren van partnerbijeenkomsten en het samen met andere bedrijven aanbieden van diensten en samenwerken op opdrachten.

RICHARD DE WIT

RICHARD DE WIT EIGENAAR

RICHARD DE WIT

EIGENAAR

RICHARD DE WIT
X

Richard heeft een bedrijfskundige en leidinggevende achtergrond en is breed inzetbaar: interim-manager, projectleider, adviseur, begeleider. Hij heeft een enorme kennis en ervaring op het gebied van verandertrajecten in de bedrijfsvoering, wat hij combineert met kennis en ervaring en een mensgerichte aanpak.

Tjeerd heeft een achtergrond in informatie- en documentmanagement en heeft in de rol van adviseur en projectleider veel ervaring met implementatietrajecten van documentmanagementsystemen, websites en portalen.
Dit heeft hij zowel gedaan in opdracht leveranciers als van klanten (gebruikers).

Jonne is sinds 2007 zelfstandig interim projectmanager en adviseur. Hij is gespecialiseerd in intern gerichte digitaliseringtrajecten en extern gerichte klantcontactcenters met brede ervaring bij gerenommeerde organisaties.

Kettingstrak

Naast Douma de Wit & Partners hebben Richard en Tjeerd nog een ander bedrijf, Kettingstrak. Met dit bedrijf richten wij ons op het organiseren van fietsclinics voor bedrijven en de verkoop van teamkleding. We wilden iets gaan doen met onze passie voor fietsen. Na een aantal jaren fietsclinics georganiseerd te hebben voor onze relaties van Douma de Wit & Partners ontstond het idee dit wat professioneler aan te pakken. Vooral het steeds terugkerende enthousiasme van deelnemers aan onze clinics was het zetje voor deze keuze.

Ervaar met uw bedrijf een onvergetelijke fietsbeleving.

Bezoek de website