ambulante-zorg-1120x270

digitaal werken in de zorg


 • Eenvoudig veilig digitaal samenwerken, kennisdelen en richtlijnen communiceren
 • Snel bij de juiste informatie, procedures en richtlijnen
 • Doelgerichte verspreiding van nieuws en informatie
 • Geen vaste werkplek en toch verbondenmeer met minder: een moderne digitale zorgplek!


Om onze zorg betaalbaar te houden wilt u efficiënter gaan werken. Een moderne digitale werkplek voor digitaal samenwerken, kennisdelen en communiceren is één van de instrumenten waarmee dit kan. Met een moderne digitale werkplek kunt u sneller bij de juiste informatie zoals protocollen, instructies, roosters en cliëntgegevens. Uw werk is eenvoudig over te dragen, u krijgt veilige toegang tot de informatie en er kan snel worden overlegd en afgestemd met collega’s. Sociaal samenwerken wordt mogelijk door snel een intranetvoorziening met nieuws, aankondigingen en blogs op te stellen. Via video – en chatmogelijkheden kunt met uw collega’s snel en op afstand contact onderhouden. Veel zorgverleners komen bij de mensen ‘thuis’, dus de digitale zorgwerkplek moet mobiel zijn. Een tablet zorgt ervoor dat informatie snel een eenvoudig toegankelijk is. Natuurlijk is dezelfde informatie via een zwaardere PC of laptop benaderbaar.
Quickstart van de digitale zorgwerkplek


Een moderne digitale werkplek wordt vaak gebracht als DE oplossing voor alle problemen rond informatievoorziening. Wij zijn van mening dat nieuwe technologie enorm kan helpen om slimmer en prettiger te werken, maar er spelen meer aspecten een rol om de invoering van ICT een succes te maken.
Quick scan


Wij starten daarom altijd met de Quickscan digitale zorgwerkplek (3-5 werkdagen). Met deze Quickscan belichten we uw organisatie vanuit de invalshoeken organisatie, klanten, processen, ketenpartners, locaties, medewerkers, cultuur, ICT en documenten. Geen oogkleppen op: eerst een goede analyse door interviews eventueel aangevuld met workshops of een enquête. Zo krijgen wij samen met u een goed beeld over de mogelijkheden van de digitale zorgwerkplek voor uw organisatie. Het resultaat van de Quickscan is een kort en bondig rapport met daarin onze bevindingen, de conclusies en aanbevelingen voor een vervolg in de vorm van de Quickstart. U ziet direct waar in uw organisatie de grootste voordelen met de digitale zorgwerkplek te behalen zijn.herkent u deze situaties?


 • Zoeken van informatie kost veel tijd
 • Informatie bestaat uit een mix van papier en digitaal
 • Informatie is niet altijd actueel
 • De informatie is versnipperd ... overal staat wel wat
 • ICT-kosten stijgen
 • Er is geen visie op digitaal werken
 • Medewerkers willen een moderne digitale werkplek

Neem dan contact met ons op via onze contactgegevens onderaan deze pagina, en weet waar u uw voordeel kan behalen!Quickstart > quickfit


Met de Quickstart heeft u in korte tijd (gemiddeld 2 maanden) de beschikking over een voorbeeld van een digitale zorgwerkplek. Snel kunnen we samen bekijken of de beoogde voordelen daadwerkelijk bereikt kunnen worden. Eventuele valkuilen komen direct aan het licht. Zo beperken we risico’s en zoemen direct in op resultaat. Daarnaast misschien wel het grootste voordeel: uw medewerkers zien daadwerkelijk wat de digitale zorgwerkplek voor hen kan betekenen: zien = geloven.

Met Quickfit is het mogelijk de digitale zorgwerkplek te fine-tunen op de processen binnen uw organisatie. Tenslotte kunt u met Quickfit alle andere afdelingen en of teams van de digitale zorgwerkplek gebruik laten maken.standaard oplossingen


Op basis van onze ruime praktijkervaringen hebben wij met SharePoint een aantal standaard scenario's voor Office 365 ontwikkeld, die snel en eenvoudig in gebruik kunnen worden genomen. Kenmerkend voor deze scenario's is:

 • Slimmer en efficiënter samenwerken
 • Alles digitaal op één plek
 • Schaalbaar en betrouwbaar
 • Informatie op maat
 • Snelle resultaten


een aantal van onze referenties


zorrooZorroo haltHalt Nederland stbn 2
STBN
isala-klinieken
Isala klinieken
bureau-jeugdzorg 2
Bureau Jeugdzorg