+316 21669639info@douma-dewit.nl

Onze diensten

Projectmanagement

U wilt een praktische ervaren en resultaatgerichte projectmanager of programmamanager met voldoende kennis van de business en de techniek? Een projectmanager met affiniteit en begrip voor techniek, maar vooral een die zich richt op het inpassen en invoeren van oplossingen in uw organisatie en voor uw medewerkers. Resultaat gericht implementeren van informatiesystemen is wat wij doen. Dit doen wij met ruime praktijkervaring, kennis van verschillende projectmethodieken en met veel passie!

Advisering

U wilt een inschatting naar haalbaarheid of een concept plan over de mogelijke toepassing van nieuwe technologie en de implementatie van een nieuw informatiesysteem? Wij leveren een strategisch advies in de vorm van een quickscan, businesscase, informatiebeleidsplan of -strategie. Ook met de operationele uitvoering hiervan kunnen wij u helpen, zoals het organiseren en inregelen van programma- of projectmanagement. Denken in concepten, oplossingen, en samen met u richting geven aan een integrale aanpak is waar wij u mee kunnen helpen.

Coaching

Is het implementeren van een informatiesysteem met alle impact op uw bedrijfsprocessen en medewerkers die daarbij horen, geen core-business voor uw organisatie? Dan staat u wellicht voor een grote uitdaging. De scope en aanpak zijn helder, leverancier en product zijn gekozen en de projectorganisatie staat in de steigers. Maar nu komt het aan op de kennis en kunde van de medewerkers in het project. Wij helpen uw organisatie met het succesvol implementeren door middel van coaching van projectmanagers en projectteams. Door gerichte interventies helpen wij u als coach uw medewerkers om op de juiste koers te blijven. 

Interesse?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact